luomupäivä

23.9. EU:n luomutuotannon päivä

Euroopan Unionin virallista luomutuotannon päivää juhlitaan 23.9. Merkkipäivä on aivan uusi, se on lanseerattu viime vuonna. Tavoitteena on vahvistaa EU:n luomumerkin tunnettuutta sekä kuluttajien tietoisuutta luomusta. Luomutuotannossa on monia ympäristöhyötyjä. Siinä ei käytetä fossiilisia keinolannotteita ja tuotanto ylläpitää luonnon monimuotoisuutta. Me kannustetaan osaltamme kuluttajia luomutuotteiden valintaan. Meidän valikoimassa olevat luomuleivät tunnistat EU:n vihreästä luomulehtimerkistä. Luomu […] Lue lisää »

Pekan Leipä mukana ÄSSÄlauantaissa 24.9.

Tule moikkaamaan meitä Hämeenmaan järjestämään koko perheen Ässä-lauantaihin. Tapahtuma kokoaa Osuuskauppa Hämeenmaan eri toimipaikkoja ja yhteistyökumppaneita yhteen Lahden Seurahuoneen tiloihin. Tapahtumassa mm. arvontaa, tarjouksia, tapahtumaa, tuote-esittelyjä! Meiltä jaossa näyte uutuustuotteesta, herkullisia maistiaisia ja myynnissä edullinen tuotekassi 5€, jossa 4 herkullista tuotetta! Tapahtumasta lisää: Ässä-lauantaita vietetään Lahden Seurahuoneella 24.9. klo 10-14 Facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/395473289437295

leipäviikko

Leipäviikko 12.-18.9.

Tällä viikolla vietetään leipäviikkoa, teemana Missä leipä kasvaa? Me kerrotaan leivän kasvutarinaa siitä kohdasta, kun se kasvaa täällä meidän leipomon lämmössä jauhoista tuotteeksi ja siitä jatkaen matkaa kohti kauppojen hyllyjä Seuraa meidän somea ja pysy mukana! Facebook Instagram Lisää tietoa leipäviikosta: https://www.leipatiedotus.fi/leipaviikko/leipaviikko-2022.html

tervetuloa meille

Tervetuloa meille 4.10.2022

Pekan Leipä osallistuu Suomalaisen työn liiton järjestämään Tervetuloa meille -tapahtumaan 4.10. TERVETULOA TUTUSTUMAAN PEKAN LEIPÄÄN Pekan Leipä on heinolalainen perheleipomo, joka on perustettu vuonna 1964. Heinolan Villenkadulla ja Reumantiellä sijaitsevissa leipomoissamme työskentelee tällä hetkellä vuodenajasta riippuen 80-100 henkeä. Herkkujamme löydät hyvin eteläsuomalaisten ja päijäthämäläisten kauppojen hyllyiltä, paikoitellen Jyväskylän ja Mikkelin seudulta sekä ravintoloista, kahviloista ja […] Lue lisää »

Pekan Leivän toimitusjohtaja jäämässä eläkkeelle

Pekan Leivän toimitusjohtaja Arto Mussalo on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle. Uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Karri Kunnas aloittaa 1.10.2022. Karri Kunnas on toiminut aikaisemmin Foodwest Oy:n toimitusjohtajana Seinäjoella. Arto Mussalo jatkaa Leipomo Rostenin hallituksessa sekä toistaiseksi uuden toimitusjohtajan tukena tarpeen mukaan. Arto Mussalo on tehnyt Pekan Leivällä 40 vuoden uran. Hän aloitti isänsä Pekan perustamassa perheyrityksessä jo pikku […] Lue lisää »