Voirinkeli TAmpere

Aloitamme toimitukset Tampereelle ja muualle Pirkanmaan suuntaan

Olemme saaneet paljon asiakaskyselyitä Tampereen suunnalta mistä tuotteitamme voisi ostaa. Ja nyt meillä on teille herkkusuille hyviä uutisia! Aloitamme toimitukset Tampereelle ja muualle Pirkanmaan suuntaan 5.6. maanantaina. Toimituspäivämme ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Kauppias valitsee minä päivinä leipäämme valikoimiinsa ottaa. Kannattaa siis käydä kyselemässä milloin Pekan Leivän toimituksia tulee. Ostakaa, maistakaa, tutustukaa ja ihastukaa päijäthämäläisiin […] Lue lisää »

juhliatulossa

Kesän juhlia tulossa?

Anna lähileipurin helpottaa kiireitäsi kesän juhlatarjoiluissa. Tilaa valmiit täytekakut, voileipäkakut, leivokset ja pikkusuolaiset Pekan Leivästä. SOITA: 040 194 8501 TILAA SÄHKÖPOSTILLA: tilaukset(ät)pekanleipa.fi KAKUT>>>  LEIVOKSET>>> PIKKUSUOLAISET>>>

Ässä-lauantai

Pekan Leipä mukana Ässä-lauantaissa 22.4. Hämeenlinnassa

Tule moikkaamaan meitä Hämeenlinnaan Sokos Hotel Vaakunan tiloihin. Koko perheen Ässä-lauantai kokoaa yhteen Osuuskauppa Hämeenmaan eri toimipaikkoja sekä yhteistyökumppaneita. Luvassa mm. arvontaa, tarjouksia, tapahtumaa, tuote-esittelyjä! Tapahtuma klo 10-14 osoitteessa Possentie 7, Hämeenlinna. Ässä-lauantaita vietetään Vaakunassa Hämeenlinnassa 22.4.  

pääsiäismunkki

Pääsiäisherkut lähileipurilta!

Pääsiäisen herkut nyt saatavilla Pekan Leipää myyvistä kaupoista. Katso myyntialueemme ja jälleenmyyjät sivulta: https://pekanleipa.fi/jalleenmyyjat/ Jos lähikaupassasi ei ole tuotteitamme, niin laita kauppiaalle asiakastoive. Voi myös kertoa toiveesi myyjälle. Näitä tuotteita suosittelemme pääsiäiseen: Pääsiäislimppu Rahkapiirakka Appelsiinirahkawiener Pääsiäismunkki Appelsiinirahkapitko Pääsiäisleivos Huom. Kuvauksesta poiketen Pääsiäisleivoksen sisällä on sitruskreemisydän ja alla täyteläisen suklainen muffinipohja. Pääsiäiskakku   Seuraa meitä Somessa: […] Lue lisää »