keittolounas

Keittolounasta

Leipomomyymälässämme tarjoillaan keittolounasta maanantaisin ja keskiviikkoisin hintaan 5,90€. Hinta sisältää keiton, ruokajuoman (maito tai vesi), tuoreen leipomon oman leivän sekä jälkiruoaksi kahvin. Tervetuloa edulliselle keittolounaalle lähileipomon kahvilaan!   Seuraa meitä somessa, niin näet sieltäkin tulevien viikkojen lounaslistan: Facebook Instagram Vko 40 Ma 2.10. Broilerikeitto Ke 4.10. Hernekeitto Vko 41 Ma 9.10. Pinaattikeitto Ke 11.10. Jauheliha-nuudelikeitto […] Lue lisää »

Päärynäpulla

Syksyn kausimaut nyt myynnissä!

  Syksyn tunnelmallisilla herkutteluhetkillä nautiskellaan meheviä omppu- ja päärynäleivonnaisia. Kausimaut myynnissä leipomomyymälässämme sekä kaupoissa 4.9.-31.12.2023. Katso missä Pekan Leivän tuotteita myydään. Jos lähikaupastasi ei löydy tuotteitamme, niin nykäise kauppiasta tai leipäosaton myyjää hihasta ja esitä asiakastoive. Kyllähän me toimitetaan! JÄLLEENMYYJÄT Päärynäpulla Omenawienerpitko Omenapiirakka (vegaaninen) Omena-kanelimuffini

Laatupäällikkö Pekan Leipään!

Oletko laadunhallinnan ammattilainen, joka haluat tarttua laatujärjestelmän läpäisevään limppuumme? Tule tekemään maailmasta herkullisempi kanssamme! Haemme tarkkaa laatupäällikköä, joka löytää myös kirsikat kakun päältä.    Laatupäällikkönä työhösi kuuluu laatuasioihin liittyvien päätösten käytäntöön toimeenpaneminen sekä niiden käynnistäminen ja edistymisen varmistaminen sovitussa aikataulussa. Laatujärjestelmämme korostuu erityisesti luomuleipomon ja gluteenittoman leipomon toiminnoissa.  Asianmukainen dokumentointi, ohjeistus ja viestintä organisaatiolle ovat tärkeä […] Lue lisää »

Voirinkeli TAmpere

Aloitamme toimitukset Tampereelle ja muualle Pirkanmaan suuntaan

Olemme saaneet paljon asiakaskyselyitä Tampereen suunnalta mistä tuotteitamme voisi ostaa. Ja nyt meillä on teille herkkusuille hyviä uutisia! Aloitamme toimitukset Tampereelle ja muualle Pirkanmaan suuntaan 5.6. maanantaina. Toimituspäivämme ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Kauppias valitsee minä päivinä leipäämme valikoimiinsa ottaa. Kannattaa siis käydä kyselemässä milloin Pekan Leivän toimituksia tulee. Ostakaa, maistakaa, tutustukaa ja ihastukaa päijäthämäläisiin […] Lue lisää »