herkkuboxi

Ystävänpäivän Herkkuboksi – vietä ystävänpäivä herkutellen

Ystävänpäivä lähestyy, ja mikä olisi parempi tapa juhlistaa tätä päivää kuin maistuvalla herkkuboksilla täynnä suloisia makuja!  Ystävänpäivän Herkkuboksi tempaisee sinut ja ystäväsi mukaan viettämään rentoa yhdessäoloa herkulliselle makumatkalle. Herkkuboksi on mieleenpainuva lahja sinulle, ystävillesi, kumppanille tai perheelle, koska jakamalla sen yhdessä lahjan saajan kanssa, vietätte ikimuistoista aikaa yhdessä.  Tilaa omasi ja vietä ystävänpäivä herkutellen! Ystävänpäivän […] Lue lisää »

laskiaispullakilpailu

Laskiaispullakilpailu

Tuunaa omat pullat ja osallistu laskiaispullakilpailuun! Valitse täytteesi: Kermavaahto, mantelimassa, suklaakreemi vai ehkä jotain ihan uutta? Valitse lempitäytteesi ja anna pullalle uniikki maku. Koristele luovasti: Käytä värikkäitä strösselisekoituksia, syötäviä kukkia tai muita koristeita. Luo taideteos, joka kuvastaa sinua! Jaa mestariteos somessa: Ota kuva luomuksestasi ja jaa se somekanavillasi. Kutsu ystäväsi mukaan haasteeseen ja näyttäkää, kuka […] Lue lisää »

laskiaispullan tekoa

Runebergintorttu- ja laskiaispullakausi on täällä taas!

Alkava vuosi on herkuttelijoiden juhla-aikaa. Talven parhaat herkut – Runebergintorttu ja laskiaispullat – valtaavat kauppojen hyllyt ja konditoriatiskit. Valikoimassamme on kaksi erilaista, oikein mehevää ja maistuvaa Runebergintorttua – gluteeniton ja tavallinen. Runeberginpäivää vietetään 5.2. Laskiaispullissakin on varaa valita oman mielen mukainen. Täyttämättömät laskiaispullat kahdeksan kappaleen pusseissa antavat mahdollisuuden rohkeille kotikokeille täyttää pullat mitä kekseliäimmillä täytteillä. […] Lue lisää »

Nimitysuutinen

Leipomo Rosten konserni Pekan Leipä Oy Petri Kivineva on nimitetty 1.11.2023 alkaen Pekan Leivän yksikön johtajaksi. Petri Kivineva jatkaa myös Leipomo Rosten konserniin kuuluvan Porin Leipä Oy:n toimitusjohtajana.