Runebergintorttu- ja laskiaispullakausi on täällä taas!

laskiaispullan tekoa

Alkava vuosi on herkuttelijoiden juhla-aikaa. Talven parhaat herkut – Runebergintorttu ja laskiaispullat – valtaavat kauppojen hyllyt ja konditoriatiskit. Valikoimassamme on kaksi erilaista, oikein mehevää ja maistuvaa Runebergintorttua – gluteeniton ja tavallinen. Runeberginpäivää vietetään 5.2.

Laskiaispullissakin on varaa valita oman mielen mukainen. Täyttämättömät laskiaispullat kahdeksan kappaleen pusseissa antavat mahdollisuuden rohkeille kotikokeille täyttää pullat mitä kekseliäimmillä täytteillä. Annetaan luovuuden kukkia ja kokeillaan halkaistun pullan väliin vaikkapa Nutella-kermavaahtoa, makeita tuorejuustoja ja erilaisia marmeladeja. Valikoimassa on myös kevään -23 somehitti Maritozzi-pulla, joka on täytetty kerma-mascarponevaahdolla, johon on sekoitettu vadelmaa. Laskiaispullaa muistuttava pulla sopii erinomaisesti Pohjolan alkutalven sesonkiin, joskin Italiassa Maritozzeja tarjoillaan läpi vuoden.

Klassiset mansikkahillolla ja kermavaahdollatäytetyt laskiaispullat ja mantelitäytelaskiaispullat ovat valikoimassa tottakai! Pekan Leivän mantelitäytelaskiaispullan tekee erityisen meheväksi kermavaahtoon valmiiksi sekoitettu mantelitäyte.

Runebergintortut

Maritozzi-pullat

Gluteeniton kermalaskiaispulla

Laskiaispullat