Vaaleat leivät – täyteläisiä ja maukkaita

Pitkä valmistusprosessimme takaa, että vaaleista leivistä löytyy sekä makua että rakennetta. Leipämme eivät ole höttösiä, vaan täyteläisiä – maustettuna perinteikkyydellä, pitkäjänteisyydellä ja tuoreudella.

Italialainen maalaisleipä Maestro on yksi vaaleista leipäherkuistamme, joka vie kielen mennessään.

Ranskis vehnä-kauraleipä 380g

Paransimme perinteistä ranskanleipää täysjyväkauralla. Kaura antaa lempeää makua, mehevyyttä ja mukavaa suutuntumaa tälle klassiselle vaalealle leivälle. Kuidun lähde, kauraa 19,5% viljaraaka-aineesta.

Rouhepalat

Rouhepalat on voipehmopalojen jyväisempi sisarus, jossa myös on pehmeän herkullisia sämpylöitä kätevässä, lohkaistavassa muodossa.

Vehnä-kauravuokaleipä 550g

Pehmeä ja mehevän maukas, kotimaisista viljoista vehnäraskiin leivottu, valmiiksi viipaloitu vuokaleipä. Sopii hyvin myös paahdettavaksi. Vehnä-kaura vuokaleipä sisältää hyviä ja terveellisiä viljakuituja.

VoiPehmopalat

Koko perheelle maistuva, herkullisen pehmeä leipä, joka saa mehevyytensä perunasta ja porkkanasta.

Karpalo artesaanileipä

Pekan Leivän herkullinen artesaanileipä saa upean kuoren ja viimeistellyn maun rauhassa viileässä lepäämällä, pitkällä vaivauksella ja kiireettömällä paistolla.

Maestro-vehnäsekaleipä

Rapeakuorinen Maestro-vehnäsekaleipä – klassikko jo syntyessään. Se on Maestro-sarjan ensimmäinen ja suosituin tuote, joka on tehty hemmottelemaan herkuttelijoita.

Maestro moniviljaleipä

Pehmeä Maestro-moniviljaleipä hellii makuhermoja ja tekee hyvää. Se sisältää paljon siemeniä ja jyviä, jotka tekevät leivästä mehevän ja täyttävän.

kauraleipä

Kauraleipä

Pekan Leivän mehevä kauraleipä on perinneleipänä noussut jo klassikon asemaan. Täysjyväkaura antaa leivälle pehmeän ja lempeän maun, johon ei heti kyllästy.

Sipuli-moniviljapatukka

Sipulilla höystetty pikku patonki. Se saa herkullisen makunsa paahdetusta sipulista, jyvistä ja siemenistä.