Suussasulavat kakkumme ja leivoksemme ovat oman tuotekehittelymme tulosta. Seuraamme ajan trendejä, etsimme uusia makuja ja ulkonäköjä – ja yhdistämme nämä perinteiseen käsityöosaamiseemme. Kondiittorimme leipovat käsityönä; joten leivonnaisemme maistuvat käsintehdyn yksilöllisille.

Käpykakku
Se perinteinen ja aina yhtä hauskan maukas käpykakku!

Kermamansikkakakku
Kesäisen raikkaita makuja mansikasta ja ananastäytteestä!

Kermamarjakakku
Raikkaita marjoja yhdistettynä mansikka-ananastäytteeseen – kesäiset maut taattu!

Kermavadelmakakku
Vadelmaa päällä, vadelmaa välissä -voiko muka mennä vikaan!

Suklaamoussekakku
Suklainen suussasulava mousse, mitäpä siihen lisäämään!

Sarah-kakku
Kestosuosikki Sarah -kakku!

Suklaakakku
Täyteläinen, suklainen, yksinkertaisen kaunis kuvaavat tätä kakkua hyvin!

Hedelmäkakku
Raikas kermaton ja laktoositon vaihtoehto!

Kermabanaanikakku
Kerman ja banaanin taivaallinen makuyhdistelmä!

Kermakinuskikakku
Tämän herkullisuus koostuu kunnon vadelmatäytteestä ja täyteläisestä kinuskista.

Prinsessakakku
Yksinkertaisen upea ja kaunis prinsessa!

Suklaalastukakku
Varoituksen sana: Vain kehittyneelle suklaaherkuttelijalle!

Kermahedelmäkakku
Välissä mansikka-ananastäytettä, pinnassa vaniljanmakuista kermakreemiä ja päällä hedelmiä, mmmmmmm.

Kinuskikreemikakku
Välissä kunnon vadelmatäytettä päällä suussasulavaa kinuskikreemiä!

Mansikkamoussekakku
Kesäisen raikkaat moussekakut kruunaavat juhlat kun juhlat!

Marsipaanikakku
Valitse itse väri ja monesta muodosta sopivin!

Pääsiäiskakku
Pääsiäiskakku tuo veden kielelle pelkästä vilkaisusta. Kuorrutteena kakun päällä on maistuvaa suklaakermaa. Pääsiäiskakun kerrosten välissä on myös suklaakermaa sekä aprikoosihilloa ja kermaa. Kakku leivotaan vaalealle kakkupohjalle. Pääsiäiskakku on koristeltu suklaisilla pääsiäisaiheisilla koristeilla kuten suklaamunilla, pupufiguurilla ja Kinderpaloilla. EAN6416147114182 pakattu 950g Pääsiäiskakku on sesonkituote ja se on valikoimassa tietyn ajanjakson. Tuotetiedot: Ainesosat: laktoositon KERMA, VEHNÄjauho, sokeri, […] Lue lisää »