Luomua Pekan Leivältä!

Pekan Leipä on kattanut suomalaisten ruokapöytiin herkullisia luomutuotteita, laadun takeeksi. Luomutuotannossa periaatteena on tuottaa tuotteita, joiden valmistus ei ole haitallisia ympäristölle, eikä ihmisten, kasvien tai eläinten terveydelle ja hyvinvoinnille – Nyt, eikä myöskään tulevaisuudessa! Tässä meidän luomuiset: UUTUUS LUOMU Ruisrouhenappi – halkaistu UUTUUS LUOMU Ruisrouhepatonki UUTUUS  LUOMU Ruisrouhepaakari – halkaistu UUTUUS LUOMU Vaalea Varrasleipä LUOMU Jälkiuunileipä LUOMU […] Lue lisää »

Hyvää Leipäviikkoa!

Leipäviikkoa on vietetty jo 50 vuotta! Hyvät ja herkulliset asiat säilyvät vuosikymmenestä toiseen. Vuosikymmenten ajan leipä on ollut tärkeä osa suomalaisten ruokavaliota ja leivän terveellisyys, kuitupitoisuus ja hyvä maku ovat usein olleet Leipäviikolla pääosassa, kuten nytkin. http://www.leipatiedotus.fi/kampanjat/leipaviikko/leipaviikko_2014

5.9. Yrittäjän päivätervehdys!

Hyvää Yrittäjän päivää! Nykyään monelle sana yrittäjyys maalaa mielikuvan synkästä ja liiankin haastavasta kivisestä tiestä, mutta onneksi se ei ole pelkkää sitä! Kuten Pekka Mussalo vuonna 1964 perustaessaan Pekan Leipää alkoi toteuttamaan unelmaansa! Ilolla ja vapaudella hän teki sitä minkä parhaiten osasi ja se näkyi ja maistui työnjäljessä. Vapaa-ajalla positiivisuus ja ylpeys omasta työstä paistoi […] Lue lisää »