Pekan Leivän herkullinen artesaanileipä saa upean kuoren ja viimeistellyn maun rauhassa viileässä lepäämällä, pitkällä vaivauksella ja kiireettömällä paistolla.

Pekan Leivän herkullinen artesaanileipä saa upean kuoren ja viimeistellyn maun rauhassa viileässä lepäämällä, pitkällä vaivauksella ja kiireettömällä paistolla.
Rouhepalat on voipehmopalojen jyväisempi sisarus, jossa myös on pehmeän herkullisia sämpylöitä kätevässä, lohkaistavassa muodossa.
Koko perheelle maistuva, herkullisen pehmeä leipä, joka saa mehevyytensä perunasta ja porkkanasta.
Sipulilla höystetty pikku patonki. Se saa herkullisen makunsa paahdetusta sipulista, jyvistä ja siemenistä.
Rapeakuorinen Maestro-vehnäsekaleipä – klassikko jo syntyessään. Se on Maestro-sarjan ensimmäinen ja suosituin tuote, joka on tehty hemmottelemaan herkuttelijoita.