pääsiäislimppu

Pääsiäislimppu

Pääsiäislimppu on pehmeä ja mausteisen makea valmiiksi viipaloitu leipä. Se saa omintakeisen makunsa fenkolista ja siirapista. Pääsiäislimppu on perinteikäs leipä ja täydentää pääsiäispöydän antimet herkullisella tavalla. Maista pääsiäislimpun kanssa erilaisia leikkeleitä ja juustoja – pitkään kypsytettyjä ja tuorejuustoja! Pääsiäislimppu on sesonkituote ja valikoimassa vain rajatun ajan. EAN6416147002601 350g, pakattu Aineosat: VEHNÄJAUHO, vesi, sokerisiirappi, RUISJAUHO, rypsiöljy, […] Lue lisää »

Kaura-spelttileipä

Kaura-spelttileipä 320g

Kaura-spelttileipä leivotaan rouheisesta kaurasta ja perinteikkäästä speltistä. Runsaasti proteiinia sisältävä speltti ja kuitupitoinen kaura sopivat mainiosti osaksi jokapäiväistä ruokavaliota. Tässä leivässä yhdistyy täyteläinen maku sekä kauran ja speltin hyvät ominaisuudet. Valmiiksi halkaistu, pyöreä reikäleipä on maistuva lisuke ruoan kanssa, muuten vain leipäherkutteluun sekä välipalaksi. Ainesosat: Vesi, TÄYSJYVÄKAURA 36% (jauhona, rouheena, leseenä ja litisteenä), SPELTTIjauho 17%, […] Lue lisää »

Levain-hapanjuurileipä

Levain-hapanjuurileipä 440g

Levain-hapanjuurileipä on maukas ranskalaistyylinen leipä. Se on leivottu taikinajuureen ilman lisättyä leivinhiivaa. Se saa makunsa pitkään tekeytyneestä juurestaan. Leivän hennon sitkeä ja pinnalta rapea rakenne on Levain-leivälle tyypillinen.   Ainesosat: VEHNÄjauho, vesi, suola. Ravintosisältötiedot / 100g energiaa(kj) 952 952 / 225 kJ / kcal rasvaa(g) 1,1 josta – tyydyttynyttä 0,1 hiilihydraattia(g) 44,6 joista – sokereita(g) […] Lue lisää »

Ranskis vehnä-kauraleipä 380g

Paransimme perinteistä ranskanleipää täysjyväkauralla. Kaura antaa lempeää makua, mehevyyttä ja mukavaa suutuntumaa tälle klassiselle vaalealle leivälle. Kuidun lähde, kauraa 19,5% viljaraaka-aineesta.

Vehnä-kaura vuokaleipä 550g

Pehmeä ja mehevän maukas, kotimaisista viljoista vehnäraskiin leivottu, valmiiksi viipaloitu vuokaleipä. Sopii hyvin myös paahdettavaksi. Vehnä-kaura vuokaleipä sisältää hyviä ja terveellisiä viljakuituja.