Pekan Leivän toimitusjohtaja jäämässä eläkkeelle

toimitusjohtaja

Pekan Leivän toimitusjohtaja Arto Mussalo on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle. Uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Karri Kunnas aloittaa 1.10.2022. Karri Kunnas on toiminut aikaisemmin Foodwest Oy:n toimitusjohtajana Seinäjoella. Arto Mussalo jatkaa Leipomo Rostenin hallituksessa sekä toistaiseksi uuden toimitusjohtajan tukena tarpeen mukaan.

Arto Mussalo on tehnyt Pekan Leivällä 40 vuoden uran. Hän aloitti isänsä Pekan perustamassa perheyrityksessä jo pikku poikana. Vuonna 1990 Pekan menehdyttyä Arto siirtyi johtotehtäviin.

Tänä aikana Arto on kehittänyt ja kasvattanut leipomoa voimakkaasti. Paikallisesta leipomosta on tullut merkittävä valtakunnallinen leipomo ja Suomen suurimpia luomutuotteiden viejiä eurooppalaisiin ruokakauppoihin. Henkilökuntaa on tällä hetkellä yhteensä yli 100 kolmessa eri leipomoyksikössä Heinolassa. Pekan Leipä on merkittävä työllistäjä Heinolassa.

Voimakkaan kasvun ja kehityksen keskellä Arto on onnistunut säilyttämään Pekan Leivälle ominaisen lämminhenkisen tekemisen sekä tuotteisiin välittyvän lähileipomomaisuuden.

Pekan Leipä lyhyesti:
Pekan Leipä on heinolalainen perheleipomo, joka on perustettu vuonna 1964. Leivissä ja leivoksissa perinteikkäät reseptit yhdistyvät moderneihin makuihin – sopivassa suhteessa.
Heinolan Villenkadulla ja Reumantiellä sijaitsevissa leipomoissa työskentelee vuodenajasta riippuen 100–110 henkilöä. Herkkujamme löydät eteläsuomalaisten ja päijäthämäläisten sekä paikoitellen Jyväskylän ja Mikkelin seudun kauppojen hyllyiltä, ravintoloista, kahviloista sekä paistopisteistä ympäri Suomen. Saksan suurimmat ruokakauppaketjut myyvät Pekan Leivän suojakaasuun pakattuja luomuleipiä. Lisäksi kaikki tuotteemme ovat saatavilla myös leipomon yhteydessä olevasta myymälästä Heinolasta. Pekan Leivästä tuli osa Rosten konsernia vuonna 2008.

Jos heräsi kysyttävää, ota yhteyttä arto.mussalo(a)pekanleipa.fi
www.pekanleipa.fi
#pekanleipa #leipomo #heinola #toimitusjohtaja