Tule meille kesätöihin!

kesätöihin
Kiinnostaako työskentely leipomossa? Etsimme iloiseen joukkoomme leipomotyöntekijöitä, pakkaajia ja kahviotyöntekijää kesätöihin. Kahvilatyöntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakinaisesti. Työt sijoittuvat ajalle toukokuu-syyskuun loppu ja viikkotyöaika on 24-40 tuntia.
Olet etsimämme henkilö, mikäli olet yli 16-vuotias, omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, olet oma-aloitteinen ja sinulla on reipas ja työteliäs asenne. Alan koulutus ja hyvä fyysinen kunto katsotaan eduksi. Ilmoita hakemuksessasi mikä ajankohta sopisi sinulle parhaiten. Mitä pidempi jakso sitä parempi. Emme palkkaa alle kuukauden kestävälle jaksolle. Kerro hakemuksessa myös onko yötyö mahdollista (yli 18-v.).
Pekan Leipä on vuonna 1964 perustettu leipomo. Sijaitsemme Heinolassa, ja tänne ajaa nopeasti moottoritietä pitkin kauempaakin. Myös julkisia yhteyksiä kulkee Heinolaan. Pekan Leipä työllistää n. 100 henkilöä kolmessa eri leipomoyksikössä luomuleipomossa, gluteenittomassa leipomossa sekä lähileipomossa.
Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö ja työskentely leipomoalalla kiinnostaa, niin lähetä meille 20.3.2022 mennessä hakemus, CV ja mahdolliset muut liitteet, sähköpostilla: arto.mussalo(at)pekanleipa.fi tai postilla Pekan Leipä, Villenkatu 43, 18300 HEINOLA (Otsikkoon kesätyö). Käsittelemme hakemukset 8.4.2022 mennessä.
—————–
Seuraa meitä Somessa:
Facebook
Instagram