Haemme myyntihenkistä ja ulospäinsuuntautunutta kahvilatyöntekijä ä Heinolaan!

kahvilatyöntekijä

Olisitko sinä etsimämme kahvilatyöntekijä Pekan Leivän leipomomyymälään?   

Työntekijältä odotamme reipasta ja myyntihenkistä otetta, sekä iloista asiakaspalveluasennetta. Leipomomyymälässä on useampi työntekijä, mutta välillä työskennellään yksin, joten taito itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn on tarpeen. Olethan valmis hyppäämään uusiin haasteisiin, sekä kehittämään kahvilaamme että itseäsi, ja oppimaan uutta. Sinulta löytyy myös luovuutta, olet joustava ja osaat sosiaalisen median taidot.  

Työaika vaihtelee klo 4:30-18 välillä. Myymälämme on avoinna arkisin 6:30-17 ja lauantaisin 8:30-13. Tehtävä on kokoaikainen työaika 112,5h / 3vkoa 

Työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelun lisäksi muut kahvilatyöt, kuten vitriinituotteiden valmistus, leipomomyymälän tuotteiden esille laittaminen ja kahvilan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Aiempi kokemus kahvilatyöstä ei ole välttämätöntä, asenne ratkaisee. Sinut perehdytetään työhön. Hygieniapassi on eduksi. Työntekemisen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta.   

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Tuominen hanna.tuominen(a)pekanleipa.fi tai puh. 040 194 8471 maanantaisin ja tiistaisin klo 15-17. Hakemukset ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen hanna.tuominen(a)pekanleipa.fi. 20.11.2022 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisää tietoa Pekan Leivästä löydät osoitteesta www.pekanleipa.fi 

Pekan Leipä on heinolalainen perheleipomo, joka on perustettu vuonna 1964. Nykyään Pekan Leipä on osa Leipomo Rosten konsernia. Heinolan Villenkadulla ja Reumantiellä sijaitsevissa leipomoissa työskentelee tällä hetkellä vuodenajasta riippuen 80-100 henkeä.  

Leipomomyymälä Pulla Puoti palvelee herkkusuita ympäri vuoden.  Myymälän yhteydessä toimii myös konditoriakahvila, jonne voit pistäytyä nauttimaan herkuistamme ja tuoreesta kahvista.