
Pekan Leivän mehevä kauraleipä on perinneleipänä noussut jo klassikon asemaan. Täysjyväkaura antaa leivälle pehmeän ja lempeän maun, johon ei heti kyllästy.
Kauraleipä valmistetaan aitoon, vanhan ajan kauraraskiin.
Ainesosat: VEHNÄJAUHO, vesi, täysjyväKAURA (18%, hiutaleena ja jauhona), VEHNÄGLUTEENI, kasviöljy (palmu, rapsi), jodioitu suola (1,4%), hiiva.
Ravintoarvo | Per 100 g | |||
---|---|---|---|---|
Energiaa | 990 / 235 kJ / kcal | |||
Rasvaa | 3,4 g | |||
– josta tyydyttyneitä | 0,9 g | |||
Hiilihydraatteja | 39 g | |||
– josta sokereita | 0,3 g | |||
Ravintokuitua | 4,6 g | |||
Proteiineja | 9,2 g | |||
Suolaa | 1,4 g | |||
Laktoosia | 0,0 g | |||
*GDA perustuu 2000 kcal päivittäiseen energiatarpeeseen |