Voipehmopalat 4-mini

Voipehmopalat 4-mini

Näppärän kokoiset minisisarukset, Voipehmopalat 4-minit ovat yhtä herkullisia kuin isommat sisaruksensa 9-palat. Voipehmopalat pysyvät mehevinä pitkään, jos vain maltat olla syömättä niitä heti! Mainiot Voipehmopalat saavat mehevyytensä perunasta ja porkkanasta. Pehmopalat maistuvat taatusti koko perheelle, joten pidä huoli, että ehdit saada omasi. 6416147031403 Voipehmopalat 4-mini 260g Ainesosat: VEHNÄjauho (Suomi), vesi, perunahiutale 7%, laktoositon VOI 4%, […] Lue lisää »

rouhepalat 4-mini

Rouhepalat 4-mini

Näppärän kokoiset minisisarukset, Rouhepalat 4-minit ovat yhtä herkullisia kuin isommat sisaruksensa. Rouhepaloissa perunan lempeys yhdistyy rapsakkaan rouheisuuteen. Terveelliset jyvät ja siemenet varmistavat, että voit herkutella hyvillä mielin. Rouhepalat ovat laktoosittomia, kuitupitoisia ja sisältää proteiinin lähteen. Rouhepalat pysyvät mehevinä pitkään, jos vain maltat olla syömättä niitä heti! 6416147031809 Rouhepalat 4-mini 260g Ainesosat: VEHNÄjauho 47% (Suomi), vesi, […] Lue lisää »

Royal Siemensämpylät

Royal Siemensämpylät

Täyteläisen maltainen ja sopivasti rustiikkinen Royal Siemensämpylät on pehmeä herkkusämpylä. Paahdetut siemenet tuovat sämpylään mukavasti makua ja rouheaa suutuntumaa. Siemensämpylä on mainio proteiinin lähde. 9,1% sen energiasisällöstä muodostuu proteiinista. Siemensämpylöistä teet ravitsevat ja terveelliset, astetta paremmat, täytetyt lounasleivät ja retkieväät. 6416147003653 Royal Siemensämpylät 300g, 4 kpl. Ainesosat: VEHNÄjauho, (Suomi), vesi, KAURAhiutale (Suomi), auringonkukansiemen, pellavansiemen, VEHNÄnalkio, […] Lue lisää »

Briossi-hampurilaissämpylät

Briossi-hampurilaissämpylät

Kesän grillijuhlat kruunaa huippuhyvä burgeri, joka on koottu kuohkean ja napakan briossi-hampurilaissämpylän väliin. Heinolalainen Kusmiku Street food & bar valmistaa maistuvat hampurilaisannokset Pekan Leivän briosseihin. Pekan Leivän ja Kusmikun yhteistyönä syntynyt mehevä briossi-hampurilaissämpylä on paras alusta laadukkaan ravintolaburgerin valmistukseen. Kokeile itse! Ainesosat: VEHNÄjauho, KANANmuna, vesi, sokeri, laktoositon VOI kasviöljy (palmu, rapsi), suola, hiiva, emulgointiaine E471, […] Lue lisää »

Speltti-kaurapaakari

Speltti-kaurapaakari leivotaan perinteikkäästä speltistä (jalostamaton vilja n. 10000 vuoden takaa) ja rouheisesta kaurasta.