Neloset Ohra-kaurapalat

Tulossa K-kauppoihin elokuussa 2023! Pehmoiset Neloset Ohra-kaurapalat ovat maistuvia sisarussämpylöitä helposti lohkaistavassa muodossa. Muhkeat Ohra-kaurapalat maistuvat sellaisenaan tai omilla lempitäytteillä höystettynä. Sopii niin uunissa nopeasti käytettävän ”peltiburgerin” pohjaksi kuin joka päiväiseksi arkileiväksi. Nappaa Neloset Ohra-kaurapalat mukaan ja herkuttele. Neloset pysyvät mehevinä pitkään! Neloset Ohra-kaurapaloja myydään vain K-kaupoissa!   Neloset Ohra-kaurapalat, lohkaistavat 4 kpl / 310g […] Lue lisää »

hodari

Hodari

Uutta ja kuumaakoiraa! Maistuvaa katuruokaa kokkailet hodarista, josta löytyy makua ja luonnetta. Täytä kuohkea ja napakka hodarisämpylä lempitäytteilläsi ja nauti! Pekan Leivän Street food -perhe tarjoaa erinomaiset sämpylät niin hodarin kuin hampurilaisenkin valmistukseen. Tuoreilla ravintolatasoisilla tuotteilla onnistut loihtimaan kotikeittiössä maukkaan katuruokaelämyksen! Hodari-briossisämpylät 6kpl / 300g Ainesosat: vehnäjauho (Suom), kananmuna, vesi, sokeri, laktoositon voi, kasviöljy (palmu,rapsi), […] Lue lisää »

Voipehmopalat 4-mini

Voipehmopalat 4-mini

Näppärän kokoiset minisisarukset, Voipehmopalat 4-minit ovat yhtä herkullisia kuin isommat sisaruksensa 9-palat. Voipehmopalat pysyvät mehevinä pitkään, jos vain maltat olla syömättä niitä heti! Mainiot Voipehmopalat saavat mehevyytensä perunasta ja porkkanasta. Pehmopalat maistuvat taatusti koko perheelle, joten pidä huoli, että ehdit saada omasi. 6416147031403 Voipehmopalat 4-mini 260g Ainesosat: VEHNÄjauho (Suomi), vesi, perunahiutale 7%, laktoositon VOI 4%, […] Lue lisää »

rouhepalat 4-mini

Rouhepalat 4-mini

Näppärän kokoiset minisisarukset, Rouhepalat 4-minit ovat yhtä herkullisia kuin isommat sisaruksensa. Rouhepaloissa perunan lempeys yhdistyy rapsakkaan rouheisuuteen. Terveelliset jyvät ja siemenet varmistavat, että voit herkutella hyvillä mielin. Rouhepalat ovat laktoosittomia, kuitupitoisia ja sisältää proteiinin lähteen. Rouhepalat pysyvät mehevinä pitkään, jos vain maltat olla syömättä niitä heti! 6416147031809 Rouhepalat 4-mini 260g Ainesosat: VEHNÄjauho 47% (Suomi), vesi, […] Lue lisää »

Royal Siemensämpylät

Royal Siemensämpylät

Täyteläisen maltainen ja sopivasti rustiikkinen Royal Siemensämpylät on pehmeä herkkusämpylä. Paahdetut siemenet tuovat sämpylään mukavasti makua ja rouheaa suutuntumaa. Siemensämpylä on mainio proteiinin lähde. 9,1% sen energiasisällöstä muodostuu proteiinista. Siemensämpylöistä teet ravitsevat ja terveelliset, astetta paremmat, täytetyt lounasleivät ja retkieväät. 6416147003653 Royal Siemensämpylät 300g, 4 kpl. Ainesosat: VEHNÄjauho, (Suomi), vesi, KAURAhiutale (Suomi), auringonkukansiemen, pellavansiemen, VEHNÄnalkio, […] Lue lisää »