Naistenpäiväleivonnaiset

Naistenpäiväleivonnaiset

Naistenpäiväleivonnaiset ilahduttavat saajaansa. Suosittu muistamisen muoto naistenpäivänä on herkkulahja. Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8.3. Naisten oikeuksia ja sukupuolten tasa-arvoa edistävä päivä on yksi kevään tärkeistä juhlapäivistä.

Naistenpäiväleivonnaiset

Ilahduta läheisiä ja työyhteisösi naisia käsin tehdyillä leivoksilla ja leivonnaisilla. Tiskissämme on mitä ihastuttavimpia leivoksia* ihanille naisille!

Naistenpäiväleivos   Naistenpäiväleivonnaiset

Herkkusuut, jotka tykkäävät kakuista, löytyy Pulla Puodin tiskistä lähes aina suklaakakku, kermamansikkakakku tai vadelmakakku tms. Suosittelemme kuitenkin etukäteen soitolla varmistamaan kakkujen saatavuuden Pulla Puodista puh. 03 877 3330.
Ennakkoon tilaamalla (vähintään 2 työpäivää etukäteen) saa oman mielen mukaisen kakun.

täytekakkuja

>>TILAUSKAKUT

*leivonnaisten maku- ja ulkonäkö vaihtelee kauden mukaan. Kondiittorimme valmistavat tuotteet kulloinkin saatavilla olevien koristeiden ja raaka-aineiden mukaisesti. Kausileivonnaisia saatavilla rajoitetusti noin kolmen viikon ajan.

Muita naistenpäivän tarjoiluihin sopivia herkkuja: Hemppis-vadelmahillomunkki>>, Juhlakranssi>>, Luomu Ruissydän jälkiuunipala>>

Katso kaikki Pulla Puodin yhteystiedot tästä

Katso missä Pekan Leivän tuotteita myydään: jälleenmyyjät

Seuraa meitä Somessa:
Facebook
Instagram