Pekan Leivän Mummelipullat nyt ikiomassa pussissa!

Suositut Mummelipullat saivat ikioman pussin, jota koristaa hyväntuulinen kuvitus, pullantuoksuinen mummo. Mummelipulla on pehmoinen ja maistuva kardemummalla ja rusinoilla höystetty pulla manteli- raesokeripinnalla. Se on aivan kuin mummin leipoma! Mummelipulla on myös nykyaikaisesti vegaaninen, laktoositon ja kuitupitoinen.

Uutta Mummelipullapussia markkinoidaan alkuun erilaisin toimenpitein. Maksetun somemainonnan lisäksi käynnistämme viikolla 15 ”Missä Mummeli luuraa” -kampanjan, jossa asiakkaat voivat bongata uuden pussin kaupoista. Kampanjassa asiakas kuvaa hyväntuulisen mummelihahmon ja lähettää kuvan Facebook-postaukseen tai Instagramissa @pekanleipa:lle. Palkintona on Marimekon esiliina (arvo n. 40€), joka arvotaan kuvan lähettäneiden kesken.

Myymälät voivat tilatessaan pyytää A4-kokoisen esitteen kuorman mukaan, jonka voi asettaa Mummelipullien läheisyyteen. Näin tuotteen uutuusarvo nousee vielä paremmin esille. Oheisesta linkistä voit myös itse tulostaa A4-esitteen Mummelipullalle, jos sitä löytyy jo myymälänne valikoimasta.

Mummelipulla2021_halsteri