Itsenäisyyspäivä 2018

Me täällä Heinolassa haluamme omalta osaltamme ja omalla tavallamme kunnioittaa Isänmaata tänäkin vuonna. Kondiittorit ja leipurimestarit pistivät ajatusnystyrät ruksuttamaan ja pääsivät herkulliseen lopputulemaan, jotka tulevat tässä:   Suomi -wiener Sydämet sulattava makuyhdistelmä – Voilla leivottu wienertailina, kermavaahtoa, vaniljakreemiä , mustikkahilloa ja mustikoita Suomi -leivos Leivos joka huokuu suomalaisuutta niin ulkonäön kuin maukin puolesta – Salmiakki-sitruuna

Uusia tuotteita läheileipuriltasi

Leipuri on ollut idearikkaalla ja varsin tuloksellisella tuulella – herkullisia uutuuksia on syntynyt! Speltti-kaurapaakari: Speltti-kaurapaakari leivotaan perinteikkäästä speltistä (jalostamaton vilja n. 10000 vuoden takaa) ja rouheisesta kaurasta. Runsaasti proteiinia sisältävä speltti on monelle huomattavasti vatsaystävällisempi kuin perinteinen vehnä, joten sopii mainiosti terveelliseen ruokavalioon. Tässä leivässä speltin hyödyt yhdistyvät täyteläiseen makuun, johon kaura tuo oman lempeän […] Lue lisää »

Suomalainen teko palkinto

Heinolalaisen Pekan Leivän vientileipomolle on myönnetty Suomalainen teko -palkinto. Heinolassa lauantaina vieraillut oikeusministeri Antti Häkkänen (kok.) luovutti tunnustuksen toimitusjohtaja Arto Mussalolle. Pekan Leivän vientileipomo toimii Reumantiellä erillisessä luomuleipomossa. Sen päätuote on luomuruisleipä. Koko tuotanto menee vientiin. Päämarkkinat ovat Saksassa, mutta luomuleipää menee myös Ruotsiin. Vienti alkaa nyt myös Puolaan. Leipomossa valmistetaan 30 miljoonaa leipää vuodessa. […] Lue lisää »